Motorpakken

Motorpak kopen? Complete pakken, waarmee je in leer of in textiel een uitstekende keuze maakt. Voor een 2-delig motorpak, voor een sportbike of een naked-motor. En op zoek naar een van de andere pakken voor de motor die je rijdt? Doe inspiratie op met ons uitgebreide assortiment. Een mooie keuze voor een motorpak, waarmee je ook bij hoge snelheden kunt rekenen op maximale bescherming. Dankzij de hoge slijtvastheid van het materiaal, in textiel of in leer. Een compleet pak uit 2 delen, net als de losse modellen die je zelf kunt samenstellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Motorpakken van textiel en leer

De motorpakken die je kunt kopen zijn er in textiel en in leer. Als 2-delig pak om gemakkelijk te combineren, net als in 1 deel om het geheel zo naadloos mogelijk aan te kunnen trekken. Voor een goede bescherming op de motor, waarbij het materiaal je beschermt tegen letsel als je ten val zou komen. Bovendien kun je de motorpakken bij ons uit de collectie combineren met bijvoorbeeld de onderkleding die er beschikbaar is. Doe inspiratie op met ons brede aanbod motorkleding, om alles in huis te halen waarmee je veilig de motor op kunt.

2-delige en andere pakken

Ontdek de 2-delige motorpakken bij ons uit de collectie, net als de modellen uit 1 deel. Op die manier vergelijk je de verschillende pakken voor op de motor, waarmee je zorgt voor uitstekende bescherming, ook bij hogere snelheden. Motorpakken in zwart met kleuren zoals rood, wit en groen. Om af te stemmen op de motor die je rijdt. In textiel en leer, afhankelijk van het materiaal waar jouw voorkeur naar uitgaat